Nieuwe gezichten bij Gras en Groen

Geplaatst: 18/01/2021 Aangepast: 19/01/2021

Vanaf de start van 2021 zijn er dagelijks twee nieuwe gezichten te bewonderen bij Gras en Groen. In de showroom hebben de productmanagers inmiddels hun plek ingenomen en zijn zij ieder verantwoordelijk voor een eigen bedrijfstak. Het gehele bedrijfsproces, van verkoop tot planning en inkoop, nemen zij tot hun verantwoordelijkheid. Daarmee zorgt een productmanager bij Gras en Groen voor de zogenoemde korte lijntjes. En dat is prettig voor zowel de klant als het personeel; één aanspreekpunt per bedrijfstak. Op deze manier staat de productmanager dus eigenlijk aan het hoofd van zijn of haar eigen onderneming.

Productmanager Robin Timmerhuis

Met Robin Timmerhuis keert er een bekend gezicht terug bij Gras en Groen. Tijdens zijn studentenleven was Gras en Groen al eerder de werkgever van Robin. Als weekend- en vakantiekracht maakte hij kennis met de aanleg van gazons in Nederland en België. Tijdens deze periode maakte Robin een professionele en gedreven indruk en daarom heeft Gras en Groen hem direct benaderd voor de vrijgekomen functie. Dé ideale kandidaat voor productmanager Kunstgras & Graszoden gezien zijn kennis en kunde. 

Productmanager Paulette van Halder

Nog net in 2020 startte de nieuwe productmanager Schuttingen bij Gras en Groen. Paulette van Halder, eerder werkzaam in een commerciele functie, reageerde positief op de openstaande vacature. Tijdens de sollicitatiegesprekken met haar waren wij erg enthousiast en dat bleek gelukkig wederzijds. En na de eerste "storm" zo vlak na kerst liet ze al direct haar kwaliteiten zien.

Paulette en Robin, van harte welkom bij Gras en Groen en veel succes met het voorjaar in aantocht! 

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten