2021 start bij Gras en Groen met grote verbouwing

Geplaatst: 17/01/2021

Kijk nog maar even goed naar bovenstaande foto, want de zo herkenbare gevel en showtuin staan volledig op zijn kop! Bij Gras en Groen is 2021 gestart met een grote verbouwing. Zowel buiten in de showtuin als binnen in de kantoorruimtes.

Aanpassingen in de showtuin

Er wordt momenteel hard gewerkt in de showtuin. Onder aanvoering van Wouter Brands en Tonyo van Run zijn er twee teams druk in de weer om de showtuin naar een hoger plan te trekken. De voorzijde was al aantrekkelijk, maar er was simpelweg geen ruimte meer om nieuwe producten te tonen en dat terwijl we onze diensten zo graag uitbreiden! 

Begin april moet alles afgerond zijn. Gras en Groen kijkt alvast uit naar de presentatie van:

  • Houten schuttingen
  • Hout beton schuttingen
  • Exclusieve schuttingen
  • Kant-en-klaar hagen
  • Nieuwe overkappingen

Verbouwing op kantoor Gras en Groen

Net als buiten in de showtuin worden er binnen ook verschillende ruimtes verbouwd. Om het aantal werkplekken uit te kunnen breiden en coronaproof te werken maken we extra ruimte in het kantoor van Gras en Groen. Op de eerste verdieping worden drie nieuwe kantoorruimtes ingericht en ook beneden zullen we starten met het herinrichten van de kantoren. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat en zijn ervan overtuigd dat de nieuwe werkplekken goed zullen bevallen! 

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten